Çamlıyayla İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, milli ve kültürel değerlerine sahip, bilgi ve teknolojiye ayak uyduran, çevresiyle uyumlu, sosyal ve duyarlı,erdemli, fikirlerini özgürce ifade edebilen, sorumluluk sahibi öğrenciler yetiştiren okul olmak.

Misyon: Cumhuriyetin temel ilkeleriyle, Atatürk ilke ve inkılâplarını yaşayan ve yaşatan, Milli Eğitimin temel amaçları doğrultusunda, milli ve kültürel mirasını gelecek nesillere taşıyabilen, özgüveni ile kendini ifade edebilen, enerjisini yetenekleri doğrultusunda kullanan, coşkusu, kararlılığı ve üretkenliği ile geleceğin güçlü Türkiye’ sini oluşturacak bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri: Yok
Saatler: 08.30 - 14.50
Isınma: Kalorifer
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://camliyaylaimamhatiportaokulu.meb.k12.tr

Adres - KALE MAH. EGEMENLİK CAD. NO 6/3 ÇAMLIYAYLA / MERSİN

Toplantı Salonu :1
Öğretim Şekli :Tam gün

Yerleşim Yeri - İlçe Merkezi

Adres - KALE MAH. EGEMENLİK CAD. NO 6/3 ÇAMLIYAYLA / MERSİN

Ulaşım Tarsus üzerinden saat başı gelen kooparatif araçları ie ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık il Merkezine 80km. İlçe merkezinde Atatürk Ortaokulu ve Atatürk İlkokulu ile ortak bahçede yer almaktadır